Buro

logoBuro Dwarsstraat is een jong en creatief adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring in de ruimtelijke ordening, stedenbouw en openbare ruimte. We zijn realistisch, betrokken, op samenwerking gericht, nuchter, creatief, enthousiasmerend en met passie voor het vak.

Adviezen en plannen van Buro Dwarsstraat zijn nooit hetzelfde. Want iedere locatie is uniek. Daarom werken we graag samen met bewoners, ondernemers en bestuurders aan een plan. Zij kennen de plek het best, weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en komen vaak met leuke ideeën. Door deze werkwijze is het plan bovendien veelal breed gedragen.

Eigenaar van Buro Dwarsstraat is Arjan van der Laan. Hij is stedenbouwkundig ontwerper en heeft een brede kennis en ervaring met het opstellen van (structuur)visies, stedenbouwkundige plannen en beeldkwaliteitplannen. Als stedenbouwkundig supervisor werkt hij aan de nieuwe woonwijk Doornsteeg in Nijkerk (1200 woningen) en Woonpark Hoevelaken, om onder andere de plannen te begeleiden en af te stemmen.  Daarnaast is hij gevraagd om plannen te ontwikkelen voor onder andere de herontwikkeling van schoollocaties in Malden, Westervoort en Arnhem en een verouderd bedrijventerrein in Deventer, stedenbouwkundige plannen voor woningbouw in onder andere Gemert, Nijmegen, Barneveld, ‘s-Heerenberg, Lage Mierde en Maartensdijk, de planvorming voor zonneparken in Geldermalsen en Vlissingen en de actualisatie van de welstandsnota in Brunssum. In het verleden heeft hij onder andere als stedenbouwkundige gewerkt aan het plan voor de “Laan van Spartaan” in Amsterdam, welstandsnota’s in Dinkelland, Brunssum en Lochem, beeldkwaliteitsplannen in onder andere Maarssenbroek, Raalte en Velp  en bestemmingsplannen in Didam, Gennep, Amsterdam en Deventer.

Buro Dwarsstraat werkt met een vast team van mensen, onder andere architecten, planeconomen, planologen, milieuspecialisten, landschapsarchitecten, verkeersdeskundigen en experts op het gebied van flora en fauna. Hierdoor kan ik per project een optimaal team samenstellen, om op die manier een creatief maar ook realistisch plan te realiseren.

Onze klanten zijn gemeenten, provincies, overige overheden, ontwikkelaars, woningcorporaties en particuliere initiatiefnemers.

Klik hier voor de c.v. van Arjan van der Laan.

Reacties zijn gesloten.